Gillar du att jobba utomhus?

Centric AB har arbetat med klottersanering och tjänster inom markarbete och utemiljö sedan 1992. Vi arbetar med utemiljö, trädgårdsskötsel, parkskötsel, de flesta typer av maskintjänster och lastbil. Det är en stor fördel om du har maskinvana. Välkommen att skicka in din spontanansökan på länken nedan!

Skicka in din spontanansökan här!

Skötselarbetare sökes

Vi söker nu ett antal skötselarbetare med erfarenhet av trädgårdsskötsel.
Vi finns på orterna Linköping, Södertälje, Vårby, Visättra.

I arbetsuppgifterna ingår ogräsrensning, renhållning, häckklippning med mera. Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-september. Lön enligt avtal. Arbetstiderna är oftast 7-16.

Vad söker vi för medarbetare?

Du är ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och samarbetsförmåga. Trädgårdsutbildning, erfarenhet och B-körkort är meriterande.

Som person är du stark och tålig, då detta är ett fysiskt och psykiskt krävande arbete. Eftersom du är ett av företagets och kundens ansikte utåt är det också viktigt att du är trevlig och social.

Eftersom vi jobbar fysiskt så är det väldigt viktigt att du har en god fysik så du klarar arbetet.

Välkommen med din ansökan!

 

För mer information så kontakta Malin Bodén Malin: boden@centric.se

Vi söker medarbetare inom fastighetsservice och trädgårdsskötsel

Är du van vid att arbeta fysiskt, och gillar att jobba ute i friska luften? Har du även erfarenhet av att jobba med maskiner för parkskötsel eller som fastighetsskötare? Då har vi på Centric jobb som kan passa dig!

Centric – professionella tjänster inom mark- och fastighetsskötsel

Vi på Centric har arbetat med många olika typer av tjänster inom markskötsel och fastighetsunderhåll, sedan år 1992. Vi erbjuder service inom både väghållning och stenläggning, skötsel av parkområden och ogräsbekämpning, samt även klottersanering och fasadunderhåll.
Vi på Centric vill skapa trygga och attraktiva miljöer att vistas i – det är i mångt och mycket våra miljöer och omgivningar som formar oss och spelar en stor roll i hur vi rör oss, mår och lever. En jämnt asfalterad gångväg hindrar dig från att snubbla omkull på väg till jobbet, och en klotterfri fasad ger ett enhetligt och välvårdat intryck.
Bland våra kunder finns både privata fastighetsägare, kommuner, och organisationer som liksom vi ställer höga krav på vår gemensamma miljö.

Arbetsbeskrivning – det här erbjuder vi

Låter detta intressant?
Vi erbjuder tjänster som både trädgårdsskötare samt park- eller fastighetsskötare. I dessa typer av tjänster ingår varierande och omväxlande moment som innefattar vård av stadsmiljöer så väl som parker och mindre orter. Arbetsuppgifterna kan innefatta både slåtter/dikesklippning, snöskottning och andra typer av maskintjänster. Gemensamt för våra arbetsuppgifter är att de är just maskintjänster, dvs de bygger på hantering av maskiner.

Din profil

Vi söker dig som har

  • Utbildning eller erfarenhet som maskinförare och/eller maskinvana.
  • B-körkort.
  • Förarbevis för redskapsbärare är meriterande.

Som person är du:

  • Utrustad med god arbetsmoral
  • Prestigelös och trivs med att ta egna initiativ
  • En god samarbetspartner
  • Vid god hälsa, och redo att hugga i när det behövs

Centric har kontor i Linköping och Södertälje, men vi utför uppdrag inom trädgårds- och fastighetsskötsel även inom andra städer så som Göteborg med omnejd, Nyköping, Norrköping och Jönköping.

Skicka gärna in din spontanansökan redan idag, då vi gör löpande urval.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in din spontanansökan här!