KLOTTERSKYDD FRÅN CENTRIC

Vi på Centric erbjuder ett klotterskydd i form av en tunn, osynlig plastfilm som gör att klottret hamnar på filmen, istället för på underlaget.

KLOTTER- OFFERTSKYDD

Offerskydd utförs med 5 års funktionsgaranti.

Att komma till bukt med klotterproblematiken kan vara svårt och tidskrävande. Att lägga dyra pengar på att tvätta bort klotter om och om igen känns tröstlöst. Vi på Centric erbjuder ett klotterskydd i form av en tunn, osynlig plastfilm som gör att klottret hamnar på filmen, istället för på underlaget. När vi sedan kommer och klottersanera behöver vi bara dra bort filmen med klottret och applicera en ny film. Pengarna ni sparar på saneringen kan ni istället lägga på brottsförebyggande åtgärder.

Detta offerskydd utförs med 5 års funktionsgaranti. De klotterskydd som vi arbetar med är helt diffusionsöppna.

PERMANENT KLOTTERSKYDD

Alla våra klotterskydd innebär stora besparingar

Ett permanent klotterskydd bildar en yta på materialet där klotter fäster dåligt. Vi hjälper dig att ta fram ett permanent skydd mot klotter, baserat på ytans material. Vi kan erbjuda skydd för aggressivare klotterangrepp från mekaniskt påförande till spritpennor eller dylikt. Dessa klotterskydd kan även användas inomhus, i trappor, skolor, sportanläggningar m.m.

Alla våra klotterskydd innebär stora besparingar vad gäller framtida utgifter för klottersanering och förebyggande åtgärder.

Läs mer!

Här kan du läsa mer om vår populära klotterförsäkring

VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT