TRYGGHET MED CENTRIC KLOTTERFÖRSÄKRING

Vi erbjuder kommuner och fastighetsägare en klotterförsäkring, vilket ger er ett skydd mot skadegörelse i form av klotter.

OM KLOTTERFÖRSÄKRING FRÅN CENTRIC

Med vår klotterförsäkring slipper du oroa dig för oförutsedda utgifter

Vi erbjuder kommuner och fastighetsägare en klotterförsäkring, vilket ger er ett skydd mot skadegörelse i form av klotter. Det innebär att vi till en fast förutbestämd månadskostnad förbinder oss att klottersanera era fastigheter eller objekt inom en fastställd tidsram. Utförande kan vara efter avrop till vårt kontor eller genom ett fullt ronderingsåtagande från oss.

Denna “Klotterförsäkring” är helt utan självrisk samt oberoende av klotterfrekvens och skadegörelsens volym. Ni betalar endast en fast månadsavgift för denna tjänst, vilket innebär att Ni har full kontroll på kostnaderna och kan budgetera för dem.

Om objektet dessutom är klotterskyddat av oss återställer vi skyddet utan extra kostnad.

VAD KOSTAR KLOTTERFÖRSÄKRING?

Låt oss komma med ett kostnadsförslag!

Vad kostar då denna klotterförsäkring? Vi inspekterar berörda fastigheter och anläggningar för att bedöma kostnadens storlek, som beror på uppskattad klotterfrekvens och objektets storlek. Tillsammans kommer vi sedan fram till den lösning som passar just er.

Med förhoppning om att ni finner denna lösning av “Klotterförsäkring” intressant, ser vi fram emot ett framtida möte där vi kan ges möjlighet att diskutera och presentera vad vi kan göra för er i kampen mot skadegörelse och klotter.

Kontakta oss för mer information!

Läs mer om klotterskydd!

Här kan du läs mer om vårt populära klotterskydd.

VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT