FASADTVÄTT, FASADRENGÖRING OCH TAKTVÄTT

Fasader på fastigheter, butiker och anläggningar blir snabbt smutsiga av avgaser, trafik, sot och mossa och algpåväxt. Vi utför fasadrengöring – din fasad kommer se helt ny ut igen!

Det är viktigt att ta hand om sin fasad för att undvika att smutsen sätter sig extra hårt. Dessutom gör smutsen att fasaden får svårare att andas. I förlängningen innebär det ofta fuktskador. När sporer får tag i ett underlag är tillväxten snabb och underlaget blir således mer “smutsigt” – detta påverkar också livslängden på underlaget.

RENGÖRING AV PLEXIGLASFASAD

Vi vet vad som krävs för att säkerställa kvalitetsrengöring

Fasadmaterial som har hög vidhäftning ökar risken för att föroreningar med tiden “brinner” i dagsljus, vilket gör att det på sikt inte går att tvätta rent. För fastigheter med plexiglas är kontinuerlig fasadrengöring mycket viktig.

Smuts medför också att ytans PH-värde sjunker, vilket i sin tur gör att underlaget börjar vittra sönder. Låt oss ta hand om din fasad innan det är för sent!

TAKTVÄTT

Med vår hjälp får du ett rent och snyggt tak igen!

Vi utför också taktvätt. Med hjälp av rengöringsmedel och skonsam högtryckstvätt rengör vi ditt tak från mossa och alger. Det kommer se ut som ett helt nytt tak igen!

Vi utför taktvätt över hela södra Sverige, med utgångspunkt från orterna Södertälje, Linköping, Jönköping samt Göteborg. Kontakta oss!

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Behöver du hjälp med fasadtvätt eller taktvätt? Vi finns här för att hjälpa dig! Kontakta oss på telefon 013 – 12 15 75

VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT