FASTIGHETSSERVICE

Centric erbjuder fastighetsservice i regionerna Östergötland, Småland, Södermanland och Västergötland. Våra distriktskontor ligger i Linköping och Södertälje. Se vårt tjänsteutbud inom fastighetsservice här nedan.

KLOTTERSANERING

KLOTTERSKYDD

KLOTTERFÖRSÄKRING

FASADTVÄTT

FASADIMPREGNERING

HYDROFOBERING

BLÄSTRING

KONTAKT »

RING OSS »

KLOTTERBORTTAGNING

Vi vet hur man tar bort klotter!

Vi har ca 13 års erfarenhet av klottersanering. Vår utrustning är byggd på mobila plattformar så att vi lätt kan förflytta oss utifrån kundens behov. Vi utför klottersanering och borttagning av klotter för såväl privatpersoner som företag, fastighetsägare och kommuner.

Centric AB arbetar med All Aways Graffi-Greenkoncept som är bland de mest miljö- och hälsoanpassade saneringsprodukterna som finns. Samtliga produkter är helt fria från klorerade och aromatiska kolväteföringar. Miljövänligare klottersanering!

LÄS MER!
KLOTTERSKYDD

Sparar både tid och pengar!

Klotter kan ibland vara svårt att få bort. För att göra klotterborttagningen enklare, och därmed också billigare, så erbjuder vi ett effektivt klotterskydd. Skona både plånboken och miljön – applicera klotterskydd på extra utsatta fasader.

LÄS MER!

Intresserad av Centrics klotterskydd?

Kontakta oss redan idag för en offert!

KLOTTERFÖRSÄKRING

Slipp oförutsedda kostnader!

Kommuner och fastighetsägare kan köpa en så kallad klotterförsäkring från oss på Centric. Genom att betala en månatlig avgift garanterar vi att era fasader är klotterfria.

LÄS MER!
FASADTVÄTT & FASADRENGÖRING

Algpåväxt, avgaser och mossa är idag ett stort bekymmer som kan bli mycket kostsamt för fastighetsägare.

Genom fasadtvätt avlägsnar vi smuts, alger och mossa. För att skydda fasaden mot framtida angrepp erbjuder vi olika ytbehandlingar (se impregnering och hydrofobering längre ner på sidan).

LÄS MER!
IMREGNERING AV FASAD

Vi vet hur man skyddar och impregnerar fasader på bästa sätt!

Fasadimpregnering är den nya teknikens smutsskydd! Impregnering är ett långtidsverkande smutsskydd för mineraliska byggnadsmaterial. Helt utan lösningsmedel!

Produkterna är en kombination av vattenburna kvalitetssilaner som effektivt förhindrar nedsmutsning av sot, bilavgaser och andra luftburna föroreningar samt förhindrar även moss- och algtillväxt på fasader och betongkonstruktioner. Produkterna är väder- och UV-beständiga.

LÄS MER!
HYDROFOBERING

Många års erfarenhet av hydrofobering!

Hydrofobering innebär att man behandlar en yta med ett vattenavvisande skikt. Här finns det olika produkter att tillgå. Produkten är en lättflytande med färglös lösningsmedelsfri vätska, baserad på silaner. Medlet är speciellt avsett för en hydrofoberande impregnering av mineraliska byggnadsmaterial (som ex. betong) utomhus. Uppfyller självklart gällande BRO-norm.

LÄS MER!
VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT

BLÄSTRING

Då högtryckstvätten inte biter på smutsen eller klottret kan vi blästra ytan ren. Vi erbjuder sandblästring och finblästring. Efter genomförd blästring avslutar vi med en applicera en efterbehandling på den rena ytan.

LÄS MER!