CENTRIC – GÖTEBORG

Vi har erfarenhet av klottersanering sedan 1992. Vi finns i flera städer och om du behöver fasadtvätt eller fastighetsskötsel i Göteborg så är det bara att höra av dig. Vi jobbar för en bättre miljö för dig.

Fasadtvätt, klottersanering och fastighetsskötsel i Göteborg

Centric är ett företag som funnits sedan 1992. Vi är verksamma i Svealand, Södermanland, Östergötland, Småland och ner till Västra Götaland. Huvudkontoret ligger i Linköping där verksamheten startade.

Andra orter där vi är verksamma:

Finns inte din ort med? Eller undrar du över något annat? Hör av dig!

Ring: 013 – 12 15 75

Till kontaktformuläret >>

Vi håller rent i Göteborg

Fastighetsskötsel och fasadtvätt i Göteborg

Vi utför service, fastighetsarbete och klottersanering i Göteborg (med omnejd). Är du fastighetsskötare, jobbar inom kommunen eller driver företag så kan vi hjälpa er med klottersanering, trädgårdsskötsel och vi jobbar även med förebyggande åtgärder såsom impregnering och hydrofobering.

Vi ser till att dina fasader, din trädgård och din fastighet håller sig rena och fräscha. Sanerade ytor har större sannolikhet att fortsätta vara rena och och ett samhälle fritt från klotter är ett säkrare samhälle.

Vi erbjuder tjänster inom: Fastighet, Markentreprenad & Utemiljö

AFFÄRSIDÉ

Centric skapar en trygg utomhusmiljö, vilket motverkar skadegörelse och skapar trygga och attraktiva omgivningar i det allmänna rummet.

Våra kunder är Kommuner, Fastighetsägare, Organisationer och Företag som ställer krav på kvalitet och miljö.

VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

07:00 ~ 16.00

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

KONTAKT